Tevi noteikti interesēs
- Es padaru auzu putru daudz krēmīgāku un garšām bagātīgāku, tai pievienojot vienu vienkāršu sastāvdaļu — ne ūdeni
- Gudrs japāņu triks, kā “saldināt” skābus mandarīnus: vienkārši iemērciet tos ūdenī
- “Neko tik aizkustinošu sen nebiju redzējis…”: Maestro Raimonds Pauls 89 gadu vecumā nācis klajā ar jaunumiem (+ VIDEO)
- 1. janvārī pircējiem atvērti būs tikai divu lielveikalu tīkli: paziņo precīzus pārtikas veikalu darba laikus Ziemassvētkos un gadumijā
- Lasis kļūs vēl sulīgāks, ja pirms gatavošanas pievienosi 1 vienkāršu sastāvdaļu, kas tam piešķir dziļāku garšu
- Pienu uzglabāju daudz ilgāk: 3 senas lauku gudrības, kas jādara ar burku







